C/CE Prof heeft het Hoogste Slagingspercentage voor het Vrachtwagenrijbewijs in de Regio!

 

Besluit je je vrachtwagenrijbewijs te halen, dan wil je natuurlijk de beste opleiding die er is. Goed nieuws: je hebt zojuist de top rijschool in de regio gevonden!

Waarom Ons Slagingspercentage Zo Hoog Is

  1. Vaste en Ervaren Instructeur: Onze enige rij-instructeur heeft jarenlange ervaring in het vak en is enorm gedreven om elke leerling te laten slagen. Zijn geduld, kennis en persoonlijke aanpak maken het verschil.
  2. Persoonlijke Aandacht en Eigen Tempo: We begrijpen dat elke leerling uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en dat je kunt leren in je eigen tempo.
  3. Zowel Theorie als Praktijk Onder Één Dak: Bij ons kun je terecht voor zowel je theorie– als praktijklessen. En het mooie is: voor zowel je rijbewijs C als CE heb je dezelfde vertrouwde instructeur.
  4. Klein Bedrijf, Persoonlijk Contact: Omdat we een klein bedrijf zijn, ben je bij ons geen nummer. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding, en we passen de lessen aan op jouw individuele leerdoelen.
  5. In de Top van Slagingspercentages: Op dit moment zit ons slagingspercentage op maar liefst 88%! Ter vergelijking: rijschool Van Buuren heeft een slagingspercentage van 67% en Jobtrans zit op 71%. Dit bewijst nogmaals dat je bij ons de beste kans hebt om in één keer te slagen.

In de Top van Slagingspercentages: Op dit moment zit ons slagingspercentage op maar liefst 88%! Ter vergelijking: rijschool Van Buuren heeft een slagingspercentage van 67% en Jobtrans zit op 71%. Dit bewijst nogmaals dat je bij ons de beste kans hebt om in één keer te slagen.

Conclusie

Zoek je een plek waar je je als leerling écht gezien en begrepen voelt? Waar persoonlijk contact en begeleiding centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, een vaste instructeur en een indrukwekkend slagingspercentage van 88%, bieden wij je de beste kans om snel en veilig de weg op te gaan met je nieuwe vrachtwagenrijbewijs!

Rijopleidingen, training en advies

Vrachtwagen rijbewijs

  Top