We starten weer met een nieuwe groep voor de theorie voor het rijbewijs C / CE.

We starten weer met een nieuwe groep voor de theorie voor het rijbewijs C / CE. Ben je van plan om je rijbewijs te halen, meld je dan aan. Dit kan middels het contactformulier op www.cceprof.nl of bel met 0653232580. Wil je nadere informatie? Neem ook dan contact met ons op. In overleg kun je ook een versnelde opleiding volgen, zodat je met ongeveer 3 maand in het bezit bent van alle benodigde p...
Read More

Theorie voor het rijbewijs C en CE

Op 9 september starten we weer met de theorie voor het rijbewijs C en CE. Heb je interesse om de opleiding voor vrachtwagenchauffeur te gaan volgen of wil je nadere informatie, neem contact met ons op. De transportbranche is nog steeds volop op zoek naar chauffeurs. Het vinden van een passende baan gaat zeker lukken!
Read More

Gerard de Witte is geslaagd voor het verkorte rijbewijs C

rijbewijs C code 95
Vandaag een bijzondere dag. Gerard de Witte is geslaagd voor zijn rijbewijs C. Van harte gefeliciteerd daarmee! Gerard heeft de "verkorte " opleiding gevolgd. Alle onderdelen voor het rijbewijs C met code 95 in 1 keer gehaald tussen begin juni 2019 en vandaag. Hulde aan je inzet. Het rijbewijs CE wordt de laatste stap! Je kunt nu aan de slag met de vrachtauto bij je HD infratechniek.
Read More