Astrid Timmerman geslaagd voor CE rijbewijs

Astrid Timmerman geslaagd voor CE rijbewijs
Astrid Timmerman op deze zonnige dag heb je een fraai resultaat neergezet. Je rijbewijs CE is ook binnen. Je hebt je doel bereikt!! Gefeliciteerd!!! Veel mooie en veilige kilometers gewenst bij MDI Logistics in Nieuwleusen. Na haar C rijbewijs ook bij ons te hebben gehaald https://cceprof.nl/astrid-timmerman-geslaagd-voor-haar-c-rijbewijs/
Read More

Niels Kooiker haalt alle 7 examens in 1 keer

Niels Kooiker haalt alle 7 examens in 1 keer
Niels Kooiker van harte gefeliciteerd. Vandaag je laatste onderdeel gehaald van je opleidingstraject voor het vrachtwafenrijbewijs. Vandaag het CE rijbewijs binnen gehaald. Alle 7 examens in 1 keer gehaald. Een fantastische prestatie.Veel mooi en veilige kilometers gewenst bij Kooiker infra Staphorst.
Read More

Maandag 27 januari 2020 start een nieuwe groep voor opleidingstraject rijbewijs C en CE met code 95

Maandag 27 januari 2020 starten we weer met een nieuwe groep voor het opleidingstraject voor het rijbewijs C en CE met code 95.Wil je vakbekwaam worden voor het mooie beroep van vrachtwagenchauffeur? Neem contact met ons op. Er is nog ruimte.06-53232580.
Read More

Wil je goed op weg in 2020 🚚? Kom dan de cursus voor vrachtwagenchauffeur volgen

CCeprof vrachtwagen rijbewijs halen
Wil je goed op weg in 2020 🚚? Kom dan de cursus voor vrachtwagenchauffeur volgen. We starten in januari met een nieuwe groep kandidaten voor het rijbewijs C/ CE. Versneld de weg op met je nieuwe rijbewijs in 3 maanden? Ook hiervoor zijn bij ons mogelijkheden. Contact opnemen kan via de website www.cceprof.nl of bel gerust naar 0653232580.  
Read More