Rijbewijs CE

Vrachtwagen rijbewijs CE rijbewijs C

Breed inzetbaar met het rijbewijs CE  

Wil jij na het behalen van je C-rijbewijs zo breed mogelijk inzetbaar zijn? Haal dan aansluitend ook je CE-rijbewijs. Daarmee mag je met alle typen vrachtwagens de weg op, met uitzondering van de LZV (Lange Zware Voertuigen). Met een CE-rijbewijs op zak laat jij aan je (toekomstige) werkgever zien dat je breed inzetbaar bent en dat werkt in je voordeel. Je kan dit rijbewijs halen als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs C.

Lessen

Wij lessen voor deze opleiding met een bakwagen met middenas aanhangwagen. Achteruit rijden werkt bij deze combinatie, in principe, hetzelfde als bij een oplegger. Liever lessen met een trekker/oplegger combinatie? Ook dat kan bij C/CE Prof.

Tijdens de opleiding rijbewijs CE leer je de vrachtauto combinatie te beheersen onder alle omstandigheden, zodat je met het rijbewijs op zak, veilig, verantwoord en zelfstandig de weg op kan. Bijzondere verrichtingen, zoals steken of bocht achteruit, komen uitgebreid aan bod.

De rijlessen zijn zowel binnen- als buiten de bebouwde kom. Je rijdt over ruime wegen, maar ook op uitdagende locaties waar je de kans krijgt alle geleerde rijvaardigheden te testen. Met de chauffeursopleiding van C/CE Prof krijg je een gedegen praktijkvoorbereiding waarmee je verzekerd bent van een veilige toekomst op de weg.

 

Meld je aan en krijg een eerste rijles van 2 uur gratis t.w.v. 150,– euro!
Gratis proefles

Top