Over ons

Over C/CE prof

C/CE Prof is sinds 2014 actief op het gebied van rijopleidingen

Ik ben Marinus Coree, oprichter en eigenaar van C/CE Prof. Na een groot aantal jaren actief te zijn geweest binnen (leidinggevende) functies in transport en logistiek, ben ik in 2014 gestart met mijn bedrijf. Transport was en is mijn grote passie en dan met name wegtransport. Ik werk graag met mensen. Het is een prachtige uitdaging om leerlingen te

begeleiden en te trainen in het mooiste vak dat er bestaat; het wegtransport. Het geeft mij elke keer een goed gevoel als ik een leerling op weg heb geholpen naar een toekomst als beroepschauffeur.

C/CE Prof niet de grootste, wel de beste!

Met C/CE Prof streven we er niet naar de grootste aanbieder van transport- en logistieke diensten te worden, maar wel de beste! Wij verzorgen rijtrainingen en -opleidingen, maar dit is slechts een onderdeel van ons werk. Wij zijn er voor jou; de (toekomstige) beroepschauffeur, maar ook voor u; de (toekomstige) werkgever. C/CE Prof wil een partner zijn voor transport- en logistieke bedrijven, waarbij wij adviseren en ondersteunen bij activiteiten zoals:

  • veilig en verantwoord opleiden van chauffeurs zonder rijbewijs
  • opleiden, nascholing en maatwerk trainingen voor chauffeurs met rijbewijs
  • opstellen en uitvoeren van strategisch beleid

Met al onze werkzaamheden streven we ernaar zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de kennis, kunde en cultuur van uw bedrijf. Dat doen we met heldere en haalbare doelstellingen die zorgen voor meer rendement, werkplezier en betrokkenheid van uw medewerkers.

Meld je aan en krijg een eerste rijles van 2 uur gratis t.w.v. 150,– euro!
Gratis proefles!

Top